Construera Logotype

Construera söker arbetsledare

Vi behöver en arbetsledare som förverkligar byggdrömmar

Vill du vara med och förverkliga byggdrömmar hos Construera? Vi växer och behöver nu fler arbetsledare till vår organisation. Hos oss finns en stark team-anda, en del talar till och med om familjekänsla, som gör att vi värnar om varandra, våra kunder och de projekt vi går in i. För oss är det självklart att leverera och gärna bjuda på det lilla extra. I dag har vi ramavtal med flera kommuner, bland dem Sollentuna där du kan få tjänsten som arbetsledare. .

Du kommer att arbeta i ett modernt byggföretag med en platt organisation. Vi hjälps åt över gränserna, vi är sjysta mot varandra, vi lyssnar på kunder och beställare och är öppna och ärliga mot varandra. Vi söker i första hand dig som vill stanna i företaget, som är intresserad av att göra ett bra jobb i en trivsam och kreativ miljö – där du får stort eget ansvar. Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter, du får kompetensutveckling och om du brinner för något är vi beredda att investera i dig.

Construera Sverige AB är ett modernt bygg- och fullserviceföretag, som är verksamt i Stockholms län, grundat 2007. I Tullinge finns vårt huvudkontor, med snickeri och många skickliga hantverkare. Det finns inga projekt som är för små, för stora eller för svåra för oss. Vi hittar lösningar och vi gör det för vi har kunniga och engagerade medarbetare. I dag är vi mer än 40 anställda, de flesta av dem yrkesarbetare. Vi har stark tillväxt, god ekonomi och bred teknisk kompetens. Vi är anslutna till ID06 och medlemmar i Svenska byggindustrier, Byggmästareföreningen och certifierade enligt BF9K. Vi levererar till hög kvalitet och där våra största kunder är myndigheter och kommuner som vi har flera omfattande ramavtal med.

Vill du vara med i vårt team?

Construera söker arbetsledare

Dina kvalifikationer som arbetsledare

Det är bra om du har fem års erfarenhet av byggbranschen och har erfarenhet av att vara arbetsledare. Du får gärna vara certifierad i BAS P och BAS U, men vi ser det inte som ett krav. Om du är rätt person för oss kommer vi att investera i dig, för att bredda och stärka din kompetens som arbetsledare.

Du är van att arbetsleda och driva projekt från start till mål och som arbetsledare hos oss kommer du att ha flera projekt igång samtidigt. Eftersom du ska samarbeta kring budget och kalkyler med platschef/projektledare är det bra om du har erfarenhet av budgetering och uppföljning och att du är van vid att arbeta med offerter och anbud.

Vad du förväntas göra i rollen som arbetsledare

Du kommer att få ta mycket eget ansvar i din roll som arbetsledare, men huvudansvaret för de projekt du arbetar i har projektledaren. Beslut som gäller exempelvis ekonomi är projektledarens ansvar. I rollen ingår att du håller kontakt med beställare, löser problem och arbetar proaktivt mot kunden, samtidigt som du dokumenterar det arbete som utförs under processens gång.

Construera erbjuder dig

Du får en viktig roll i ett företag på stark frammarsch. Construera är ett tryggt och välmående företag med många ramavtal och stor orderingång. Vi har mer än hundra större projekt i gång – vilket ger dig möjlighet att arbeta brett med varierande uppdrag. Vi satsar på kvalitet, professionalitet och långsiktiga relationer – och är särskilt intresserad av att anställa dig som vill stanna länge hos oss.

Skicka in din ansökan till oss

    VÄLKOMMEN TILL CONSTRUERA - ETT FULLSERVICE FÖRETAG INOM ENTREPRENAD OCH BYGGSERVICE

    VILL DU VETA MER?

    Läs mer om våra olika tjänster och hur vi kan hjälpa dig!

    Läs mer om våra tjänster