Construera Logotype

Företagspresentation

Lär känna Construera

Construera är en komplett entreprenör som utför arbeten inom områden som byggentreprenader, byggservice, renovering, om/till-byggnationer, vatten- fukt & mögelskador, eget snickeri, radon & asbest-sanering, bostadsanpassningar samt ROT-arbeten.

Vi arbetar vanligtvis med ramavtal för den offentliga sektorn, som statliga institutioner och kommunala myndigheter, men också mot den privata fastighets sektorn inom Stockholmsregionen.

Vårt mål är att alltid leverera till 100% på varje uppdrag vi åtar oss, Vi vill vara det självklara valet inom byggverksamhet & det uppnår vi genom att utföra arbeten av högsta kvalitet, och att vara professionella ut i fingerspetsarna, samt att söka moderna och framgångsrika lösningar.

Vi värderar ärlighet, integritet, pålitlighet, engagemang & en ömsesidig respekt, Detta gäller i relation till kunder & beställare samt inom hela företaget.

Construera har ramavtal med exempelvis Locum, Sollentuna kommun, Botkyrka kommun, Svenska Bostäder, Micasa, Fastighetskontoret och Utbildningsförvaltningen i Stockholms Stad samt även Tyresö, Vallentuna och Södertälje Kommun.

Vi är med i Stockholms Byggmästareförening och har självklart kollektivavtal och erforderliga trygghetsförsäkringar samt god ekonomi.

Vår främsta tillgång är 43 medarbetare som har hög teknisk kompetens, är extremt lösningsfokuserade & ser oftast de problem som uppstår som utmaningar som är möjliga att lösa. Alla yrkesmän har gått kurser i heta arbeten, ställningskurs, samt hjärt & lungräddning.

Fordonsparken består av 34 fullt utrustade miljöklassade servicebilar.

Construera är certifierade enligt BF9K, som är ett lednings- och produktcertifieringssystem direkt anpassat för byggbranschen.

Vi sätter vi ett stort värde på att skapa långa & värdefulla relationer till våra kunder, En stor glädje i vårt arbete är att få skapa en färdig produkt som vi vet är av absolut bästa kvalitet, En annan är att se till att våra kunder är nöjda & belåtna med arbetet som våra medarbetare har genomfört.

Vårt mål är att leverera till 100% på varje uppdrag vi tar oss an, och garanterar våra kunder en färdigställd produkt av bästa kvalitet.

VÄLKOMMEN TILL CONSTRUERA - ETT FULLSERVICE FÖRETAG INOM ENTREPRENAD OCH BYGGSERVICE

VILL DU VETA MER?

Läs mer om våra olika tjänster och hur vi kan hjälpa dig!

Läs mer om våra tjänster