Fasadrenoveringar

Vi utför alla typer av fasadrenoveringar och fasadbyten i Stockholm.

Under alla år som aktiva i branschen har vi skaffat oss bred kunskap och lång erfarenhet inom fasadrenoveringar och fasadbyten. Vi har kompetens inom alla typer av fasader från tegel och träfasader till putsfasader. Att investera i en ny fasad skyddar din fastighet mot allvarliga skador. Vi vet vad som krävs och hur arbetet ska utföras för att säkerställa byggnadens välmående. När det gäller renovering av putsfasader börjar vi med att analysera den befintliga fasaden. Därefter tar vi fram ett förslag på vad som kan göras för att uppnå ett långsiktigt och ekonomiskt fördelaktigt resultat. Oavsett om det rör sig om ett helt fasadbyte, mindre lagningar eller renoveringar av hela husets ytskikt finns vi här för dig. 

Construera som din entreprenör för fasadrenoveringar

Vi på Construera sätter ett stort värde på en lång relation till dig som vår kund. En stor glädje i vårt arbete är att både få skapa en färdig produkt som vi vet är av absolut bästa kvalité, men också att få göra dig som kund nöjd och belåten med det utförda arbetet. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert, vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

Hör av er till oss om ni har några frågor!

Kontakta oss genom formuläret nedan. Vi ser fram emot din förfrågan!

  Ta del av vad som händer i branschen

  Senaste nytt från Construera

  Vilka vi arbetar tillsammans med

  Våra kunder och partners

  Förändring kräver vilja och engagemang

  Vi väljer att ta ansvar för miljön

  Att bygga idag innebär att ta ett ansvar för morgondagen. Vi bygger för kommande generationer. All byggproduktion påverkar vår miljö på ett eller annat sätt, så som framställande av material och transporter. Det är vårt ansvar som byggentreprenör att minimera vår påverkan på miljön. På Construera arbetar vi aktivt med att välja miljöcertifierade och miljövänliga produkter, effektivisera transporter och använda miljöklassade fordon. I så stor utsträckning som möjligt använder vi återvunnet material, källsorterar och återvinner. Tillsammans bygger vi för en hållbar framtid.