Fuktskador

Fuktskador tillhör de vanligaste bekymren en fastighetsägare kan drabbas av

Fuktskador är ett bekymmer de flesta fastigheter kan drabbas av. Allt från dålig lukt till sönderfall av bärande konstruktions element kan ofta härledas till att fukt inte hanteras på rätt sätt. Mycket stora värden står på spel – ju tidigare åtgärder kan sättas in, desto mindre behöver det kosta. Fukt i sig är inte farligt, men att inte bry sig om fukten och hantera den ovarsamt kan definitivt vara det. På Construera har vi stor kunskap och lång erfarenhet om detta och åtgärdar åtskilliga fuktskador varje år med lyckat resultat.

Fukt- och vattenskador är en av våra specialiteter

Eftersom mögel ofta är en konsekvens av fukt, är vi lika vana vid att arbeta med mögelskador. Vi hjälper dig både när du har en konstaterad mögelskada eller när du misstänker att du har det. Vi samarbetar med några av de erkänt bästa företagen för provtagning och utredning och hjälper dig hela vägen. Vi sanerar mögelskadan, byter ut känsliga byggmaterial och isolerar till exempel:

 • krypgrund
 • vind
 • källare
 • våtutrymme

Är du osäker på om din fastighet har drabbats av fuktskador eller behöver du en Behöver du hjälp med fuktskador? Kontakta oss så hjälper vi er.

Hör av er till oss om ni har några frågor!

Kontakta oss genom formuläret nedan. Vi ser fram emot din förfrågan!

  Ta del av vad som händer i branschen

  Senaste nytt från Construera

  Vilka vi arbetar tillsammans med

  Våra kunder och partners

  Förändring kräver vilja och engagemang

  Vi väljer att ta ansvar för miljön

  Att bygga idag innebär att ta ett ansvar för morgondagen. Vi bygger för kommande generationer. All byggproduktion påverkar vår miljö på ett eller annat sätt, så som framställande av material och transporter. Det är vårt ansvar som byggentreprenör att minimera vår påverkan på miljön. På Construera arbetar vi aktivt med att välja miljöcertifierade och miljövänliga produkter, effektivisera transporter och använda miljöklassade fordon. I så stor utsträckning som möjligt använder vi återvunnet material, källsorterar och återvinner. Tillsammans bygger vi för en hållbar framtid.