Hyresgästanpassning

För en enkel och smidig byggprocess av lokaler, reparationer och underhåll i fastigheter.

Hyresgästanpassningar är anpassningar och åtgärder som utförs för att skapa ytor för den verksamhet som ska bedrivas i lokalen. Att anpassa lokaler är oftast ett bättre alternativ än att riva och bygga nytt, både ur ett hållbarhetsperspektiv och av ekonomiska skäl. En välplanerade hyresgästanpassning av en lokal gör den mer användbar för såväl nuvarande som framtida hyresgäster.

Vi kan omvandla och anpassa alla typer av lokaler till dina hyresgästers önskemål och behov. Med ett nära samarbete kan vi skapa effektivare ytor till den verksamhet som ska bedrivas i Er lokal. Med Construera som partner för er hyresgästanpassning kan ni vara trygga med att allt arbete utförs av högsta kvalitet, kostnadseffektivt och inom överenskommen tidsplan.

Tillsammans med vår projektledare går vi igenom alla de hyresgästanpassningar som ni vill ha genomförda.

Vi sätter vi ett stort värde på att skapa långa & värdefulla relationer till våra kunder, En stor glädje i vårt arbete är att få skapa en färdig produkt som vi vet är av absolut bästa kvalitet, En annan är att se till att våra kunder är nöjda & belåtna med arbetet som våra medarbetare har genomfört.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert, vi ser fram emot att höra från er!

Hör av er till oss om ni har några frågor!

Kontakta oss genom formuläret nedan. Vi ser fram emot din förfrågan!

  Ta del av vad som händer i branschen

  Senaste nytt från Construera

  Vilka vi arbetar tillsammans med

  Våra kunder och partners

  Förändring kräver vilja och engagemang

  Vi väljer att ta ansvar för miljön

  Att bygga idag innebär att ta ett ansvar för morgondagen. Vi bygger för kommande generationer. All byggproduktion påverkar vår miljö på ett eller annat sätt, så som framställande av material och transporter. Det är vårt ansvar som byggentreprenör att minimera vår påverkan på miljön. På Construera arbetar vi aktivt med att välja miljöcertifierade och miljövänliga produkter, effektivisera transporter och använda miljöklassade fordon. I så stor utsträckning som möjligt använder vi återvunnet material, källsorterar och återvinner. Tillsammans bygger vi för en hållbar framtid.