Snickeri

Vi har lång erfarenhet inom snickeri och har stor passion för vårt yrke. 

Eget snickeri i Tullinge

Construera är ett fullservice företag inom snickeri och bygg. I vår väl utrustad snickeriverkstad i Tullinge arbetar vi med skiftande och varierande träarbeten dagligen. Med vår moderna maskinpark och kompetenta personal borgar vi för ett resultat som lever upp till dina förväntningar.

Engagerade och kunniga snickare.

Våra erfarna snickare har stor passion för sitt yrke. Att få arbeta med trä, ett vackert och levande material, är både utmanande, kreativt och roligt. Vi utför allt från stora byggprojekt till mindre trärestaureringar. Våra specialsnickare behärskar en stor bredd av olika arbetsuppgifter inom snickeri som möbel-, inredning- och liknande finsnickerier. Oavsett vad du har för vision, krav eller önskemål kan vi garantera ett väl utfört arbete.

Specialistkompetens inom snickeri

Vi renoverar ofta ekpartier, fönster och dörrar som är K-märkta samt träornament. Med ett öga för detaljer och stort engagemang levererar vi alltid en produkt av bästa resultat. Det är inte ovanligt att vi tillverkar specialinredningar och möbler i olika träslag för våra kunder. Vi är lyhörda och planerar in varje steg under bygg processen tillsammans med dig. Kontakta oss, vi ser fram emot att höra från dig.

Hör av er till oss om ni har några frågor!

Kontakta oss genom formuläret nedan. Vi ser fram emot din förfrågan!

  Ta del av vad som händer i branschen

  Senaste nytt från Construera

  Vilka vi arbetar tillsammans med

  Våra kunder och partners

  Förändring kräver vilja och engagemang

  Vi väljer att ta ansvar för miljön

  Att bygga idag innebär att ta ett ansvar för morgondagen. Vi bygger för kommande generationer. All byggproduktion påverkar vår miljö på ett eller annat sätt, så som framställande av material och transporter. Det är vårt ansvar som byggentreprenör att minimera vår påverkan på miljön. På Construera arbetar vi aktivt med att välja miljöcertifierade och miljövänliga produkter, effektivisera transporter och använda miljöklassade fordon. I så stor utsträckning som möjligt använder vi återvunnet material, källsorterar och återvinner. Tillsammans bygger vi för en hållbar framtid.