Våtutrymmen

Vi garanterar bästa kvalitet

Med oss får du en helhetsleverantör som är fullt auktoriserade för VVS-installation, våtrum och elarbeten.

När du renoverar våtutrymmen är det viktigt att välja en kunnig leverantör med våtrumsbehörighet. Vi på Construera har samtliga behörigheter, så du kan du vara säker på att du får ett funktionellt badrum eller kök av hög kvalitet som håller i många år framöver.

Inga projekt är för små eller för stora för oss

Oavsett om du är ute efter en mindre förändring eller behöver totalrenovera ditt kök, badrum eller tvättstuga, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig.

Hör av er till oss om ni har några frågor!

Kontakta oss genom formuläret nedan. Vi ser fram emot din förfrågan!

  Ta del av vad som händer i branschen

  Senaste nytt från Construera

  Vilka vi arbetar tillsammans med

  Våra kunder och partners

  Förändring kräver vilja och engagemang

  Vi väljer att ta ansvar för miljön

  Att bygga idag innebär att ta ett ansvar för morgondagen. Vi bygger för kommande generationer. All byggproduktion påverkar vår miljö på ett eller annat sätt, så som framställande av material och transporter. Det är vårt ansvar som byggentreprenör att minimera vår påverkan på miljön. På Construera arbetar vi aktivt med att välja miljöcertifierade och miljövänliga produkter, effektivisera transporter och använda miljöklassade fordon. I så stor utsträckning som möjligt använder vi återvunnet material, källsorterar och återvinner. Tillsammans bygger vi för en hållbar framtid.